22:06, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

Επεισόδιο σε εκλογικό των Βασιλικών Θεσσαλονίκης!

φωτο Σάββας Αυγητίδης
Σε εκλογικό κέντρο γύρω στη 1μμ,  υπήρξε ένταση όταν ηλικιωμένος ψηφοφόρος επιτέθηκε φραστκά σε τοπικό παράγοντα για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ αντίστοιχα. Με παρέμβαση αστυνομικού που τους χώρισε και τους είπε ότι δεν είμαστε στο… 1930 (!) έπεσαν οι τόνοι και οι… απειλές για προπηλακίσεις και… μαχαιρώματα.Το επεισόδιο έγινε στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος στα Βασιλικά όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες που αποδεικνύουν το βαθύ διχασμό της κοινωνίας απέναντι σε κυβέρνηση, κόμματα, δανειστές και Ευρώπη…
Γράφει ο karfitsas / φωτορεπορτάζ Σάββας Αυγητίδης
Από την ανατολική Θεσσαλονίκη (βλ Βασιλικά) ως το κέντρο (βλ Δωδεκανήσου) η μέρα θυμίζει… καλοκαίρι και όχι ημέρα εκλογών!
Η κίνηση των οχημάτων προς Χαλκιδική ήταν και είναι μεγάλη γεγονός που επιβεβαιώνεται εκτός από το σχετικό φωτορεπορτάζ και από τη διεύθυνση τροχαίας Χαλκιδικής.
Στο εκλογικό κέντρο των Βασιλικών, γύρω στη 1μμ,  υπήρξε ένταση όταν ηλικιωμένος ψηφοφόρος επιτέθηκε φραστκά σε τοπικό παράγοντα για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ αντίστοιχα. Με παρέμβαση αστυνομικού που τους χώρισε και τους είπε ότι δεν είμαστε στο… 1930 (!) έπεσαν οι τόνοι και οι… απειλές για προπηλακίσεις και… μαχαιρώματα.
Κατ΄άλλα μέχρι αυτή την ώρα, τα περισσότερα κυλούν ομαλά. Δείτε εικόνες από την εκλογική Θεσσαλονίκη ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
φωτο Σάββας Αυγητίδης
κάλπη, φωτο Σάββας Αυγητίδης
κάλπη, φωτο Σάββας Αυγητίδης
κάλπη, φωτο Σάββας Αυγητίδης
φωτο Σάββας Αυγητίδης
φωτο Σάββας Αυγητίδης
φωτο Σάββας Αυγητίδης, έξοδος για Χαλκιδική
Λ.Καραμανλή, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Εγνατία, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Εγνατία, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Αριστοτέλους, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Ελ. Βενιζέλος, φωτο Σάββας Αυγητίδης
Δωδεκανήσου, φωτο Σάββας Αυγητίδης