, Σάββατο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Στις Σέρρες συναντήθηκαν τρεις Καραμανλήδες

Στις Σέρρες συναντήθηκαν τρεις Καραμανλήδες: ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Αχιλλέας Καραμανλής.

Την Πρώτη Σερρών επισκέφθηκαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον εξάδελφό του και πρώην υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Κώστα Αχ. Καραμανλή, αλλά και τον Αχιλλέα Καραμανλή, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η κοινή παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ με τον εξάδελφό του Κώστα Αχ. Καραμανλή ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Κώστας Καραμανλής τόνισε: «Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στην Πρώτη Σερρών τον πρώην πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή. Εδώ στην κοιτίδα της παράταξης, εδώ που γεννήθηκε ο Εθνάρχης, από εδώ που ξεκίνησαν οι μεγάλοι αγώνες. Είμαστε πλέον στην τελική φάση των εκλογών. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι συστρατευμένος μαζί με τον νυν πρωθυπουργό και όλη την παράταξη σε αυτή τη μάχη σε αυτή τη νίκη. Ηταν όπως γνωρίζετε χθες στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγες ημέρες έκανε μία πολύ σημαντική ομιλία για την Ημέρα της Ευρώπης. Σήμερα λοιπόν κλείνει αν θέλετε αυτόν τον κύκλο εδώ στην Πρώτη Σερρών, εδώ στο κάστρο της Δημοκρατίας, γιατί τα κάστρα δεν πέφτουν».

Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Καραμανλής υποδέχθηκε τον Κ. Μητσοτάκη

Ο Κώστας Καραμανλής χθες ήταν παρών στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

O πρώην πρόεδρος της ΝΔ και ο πρωθυπουργός είχαν θερμή χειραψία και ένα σύντομο τετ α τετ τόσο πριν από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παλέ ντε Σπορ, όσο και αμέσως μετά.

Η κοινή εμφάνιση Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα ακόμα μήνυμα για τη συσπείρωση στο γαλάζιο στρατόπεδο για καθαρή νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η εικόνα από το Παλέ ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Καραμανλή να αγκαλιάζει τον πρωθυπουργό κατά την είσοδό του στο κατάμεστο στάδιο και να παρακολουθεί την ομιλία από την πρώτη σειρά έχει ένα ειδικό βάρος σε επίπεδο συμβολισμού.

Πηγή: iefimerida.gr