, Σάββατο
26 Νοεμβρίου 2022

Στο δημαρχείο Ευόσμου η Φώφη Γεννηματά (Φώτο-Βίντεο)

Στο Δημαρχείο Ευόσμου έφτασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά Η κα. Γεννηματά έφτασε στο Δημαρχείο Ευόσμου νωρίς το μεσημέρι, με αφορμή τη διήμερη επίσκεψη της στη ΔΕΘ.

Θα συνομιλήσει με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ παρευρίσκονται ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος του δήμου Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, ο δήμαρχος Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Παύλου Μελά, Κίμωνας Σαραφίδης και ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και η Κίνηση Πολιτών «ΔΕΘ – Μητροπολιτικό Πάρκο για μια Βιώσιμη Θεσσαλονίκη». Η συζήτηση αφορά το θέμα της ΔΕΘ και την ανάπλαση της.

Μαζί με τη Φώφη Γεννηματά είναι ο Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατιδης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου, Μανώλης Όθωνας, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγης, Παναγιώτης Βλάχος, ο Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Μανώλης Χρηστοδουλάκης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου, Νίκος Βοζδογάνης και ο Κυριάκος Μερελης, από τον τομέα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Νωρίτερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε την Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τον Μητροπολίτη Βαρνάβα και μετά τον Ιερό ναό Αγίου Αθανασίου.