, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Στους Λειψούς και στους Αρκιούς ο Στέφανος Κασσελάκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Τους ακριτικούς Λειψούς και τους Αρκιούς επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ “Μετά την εγκάρδια υποδοχή στους Λειψούς, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους του νησιού και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο την έλλειψη εκπαιδευτικών στο σχολείο των Λειψών”.

Κάτοικος του νησιού, έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη τη σχετική επιστολή των κατοίκων με παραλήπτες διάφορους φορείς, αλλά και τον πρωθυπουργό με την οποία ζητούν την επόμενη χρονιά, όταν οι μαθητές θα ξεπεράσουν ξανά τους 30, το σχολείο να γίνει και πάλι τετραθέσιο.

Σύμφωνα πάντα με την Κουμουνδούρου “Εξίσου θερμό ήταν το καλωσόρισμα του Στέφανου Κασσελάκη στους Αρκιούς, όπου οι κάτοικοι τον ενημέρωσαν ότι στερούνται τη μόνιμη παρουσία γιατρού”.

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς την Πάτμο και την Ικαρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.