, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Σύγχυση, ψέματα και αντιφάσεις» βλέπει η κυβέρνηση στη συνέντευξη Τσίπρα

tsipras97Επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας πως «η σύγχυσή του συναγωνίζεται πλέον τα ψέματα και τις αντιφάσεις του».

Ορμώμενος από την αναφορά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αυτοδυναμία, ο Σ.Κεδίκογλου είπε: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί καν να καταλάβει τι λένε οι δημοσκοπήσεις, πώς να καταλάβει τι λένε τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία;».

Συνέχισε λέγοντας πως «μπερδεύει το χρηματοδοτικό κενό με το δημοσιονομικό κενό και επικαλείται εκτιμήσεις σε βάρος της Ελλάδας προερχόμενες από αριστερούς υποψηφίους στη Γερμανία. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, τις θέσεις αυτές δεν τις υιοθετεί κανείς».

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι ο Αλ.Τσίπρας «Κατέφυγε σε ένα σωρό ανακρίβειες και κατέληξε στο επιχείρημα να μιμηθούμε τη Βολιβία! Ευτυχώς η Ελλάδα παραμένει στην Ευρώπη παρά την προσπάθεια του κ. Τσίπρα για το αντίθετο».

«Πάντως, η σύγχυσή του συναγωνίζεται πλέον τα ψέματα και τις αντιφάσεις του» κατέληξε ο Σίμος Κεδίκογλου.

in.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.