, Κυριακή
16 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας και με εκπροσώπους συνδέσμων Βιομηχανιών

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ) καθώς και με εκπροσώπους  συνδέσμων  Βιομηχανιών θα έχει σήμερα, Δευτέρα 20/3, στις 12.30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Η ΕΒΙΚΕΝ εκπροσωπεί τις ελληνικές βιομηχανίες για τις οποίες η ενέργεια αποτελεί σημαντικό ποσοστό του κόστους παραγωγής και κατά συνέπεια βασικό παράγοντα ανταγωνιστικότητας σε διεθνές επίπεδο. Η αντιπροσωπεία της ΕΒΙΚΕΝ θα αποτελείται από τον Πρόεδρο της, Αντώνη Κοντολέων  (ΒΙΟΧΑΛΚΟ) και τα μέλη του ΔΣ Άγγελο Καλογεράκο (ΤΙΤΑΝ) και Νικόλαο Μπόζο (ΑΓΕΤ).

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ) θα εκπροσωπηθεί από τον  πρόεδρο του Δημήτριο Μαθιό.

Τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας – ΣΒΣΕ, θα εκπροσωπήσει ο κ. Βασίλης Έξαρχος.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ΣΒΘΚΕ, θα εκπροσωπηθεί από την πρόεδρο του κυρία Λένα Κολιοπούλου και τον αντιπρόεδρο κ. Ευριπίδη Δοντά.

Τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ), θα εκπροσωπήσει ο κ. Δούρος Θόδωρος.

Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του κόμματος Πλατεία Ελευθερίας- Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.