, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβάζει τους τόνους η Αχτσιόγλου – «Ο Πολάκης βρίζει και ο Κασσελάκης δεν καταδικάζει» (Video)

Στην αντεπίθεση πέρασε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο «Κόκκινο» η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου η οποία “στόχευσε” τον Παύλο Πολάκη και μέσω αυτού τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου:

«Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει».

Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού σχεδίου, σημειώνοντας πως πορεύεται μόνο με συνθήματα και δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη.

Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενο του. Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων».

Την ίδια στιγμή σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξήγησε γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι σε θέση να κερδίσει τον Κ. Μητσοτάκη:

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης».

Μάλιστα κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί όπως είπε «η αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ