09:10, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ για Κώστα Μπακογιάννη: Σερβίρει μακαρόνια με κιμά κόστους 211.000 ευρώ

«Μακαρόνια με κιμά κόστους 211.000 ευρώ μας σερβίρει ο Δήμαρχος Αθηναίων παραμονή Πρωτοχρονιάς», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,  σε ανακοίνωση Τμήματος Πολιτισμού και Τομέα Πολιτισμού της ΚΟ του κόμματος.

«Σε μια συγκυρία πολλαπλής κρίσης, υγειονομικής και οικονομικής, με την πανδημία να επελαύνει, την ακρίβεια να καλπάζει, τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου να γονατίζουν τα νοικοκυριά, ο Δήμαρχος της Αθήνας προκαλεί άλλη μία φορά. Μετά τους αποτυχημένους Μεγάλους Περιπάτους με φοίνικες στις ζαρντινιέρες, που θα μετέτρεπαν την Αθήνα σε όαση, στήνει σκηνικό Βερσαλλιών, στο υπαίθριο πάρκινγκ του Λυκαβηττού, με κρυστάλλινους πολυελαίους και βελούδινες κουρτίνες» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ακόμη«Δεν θα σχολιάζαμε την παρωχημένη 80’ties αισθητική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής, εάν δεν συνοδεύονταν από ένα όργιο σπατάλης. Για ένα one man show 17 λεπτών γνωστού καλλιτέχνη, με μοναδικό θεατή τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος, μέσω της Τεχνόπολης δαπανά 211.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ  και μάλιστα με απευθείας ανάθεση. Καλούμε το Δήμο Αθηναίων να ακυρώσει άμεσα την προκλητική φιέστα».