21:42, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Η «Ομπρέλα»… σήκωσε καλοκαιρινό μπουρίνι

Ούτε η καλοκαιρινή ραστώνη είναι ικανή να ανακόψει τις εσωκομματικές γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτήν τη φορά η «Ομπρέλα» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, δυσαρεστημένη από τον τρόπο που γίνεται η αντιπολίτευση έναντι της κυβέρνησης και με αφορμή τις αποκαλύψεις για την υπόθεση παρακολούθησης Ανδρουλάκη, κυρίως για το ότι η κριτική δεν έχει τον μαζικό χαρακτήρα που επιβάλλεται λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος.

Και έτσι αυγουστιάτικα οι αντιπολιτευόμενοι τον πρόεδρο Τσίπρα ανοίγουν θέμα «χρησιμότητας» των νέων μελών, την ώρα που το κόμμα δίνει τη μάχη συσπείρωσης αλλά και επικοινωνίας του αντιδεξιού του αφηγήματος.

Μάλιστα, όπως μαθαίνει η «Political», σε σχετικό τραπέζι μεταξύ οίνου και τύρου ειπώθηκε από Ομπρελίτες χαριτολογώντας και κριτικάροντας τις κινήσεις Τσίπρα: «Πού είναι τώρα όλοι αυτοί που θα έπαιρναν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους; Πάλι σε εμάς τον άφησαν και πάνε διακοπές. Αναμενόμενο. Θα έλθουν αύριο να ζητήσουν καμιά καρέκλα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ευχαρίστως θα τους τη δώσει», ήταν τα αιχμηρά σχόλια των συνδαιτυμόνων, ανάμεσά τους και κορυφαίο στέλεχος της τάσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL