, Σάββατο
02 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ανοίγει γραφείο προέδρου στη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης (ΦΩΤΟ+Video)

Γραφείο στη Θεσσαλονίκη ανοίγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο θα επισκέπτεται σε μηνιαία βάση.

Αυτό έκανε γνωστό στα στελέχη του κόμματος, με τα οποία συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος έδωσε μήνυμα ενότητας και είπε πως θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη γραφείο προέδρου. Μάλιστα σκοπεύει να επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα μια φορά το μήνα. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης δέχτηκε ερωτήσεις και ξεναγήθηκε στα γραφεία.

Κατά την αποχώρησή του προέβη σε μια σύντομη δήλωση αναφέροντας πως η συνάντηση πήγε πολύ καλά. «Είμαι πολύ περήφανος για τις νομαρχιακές μας και τα μέλη μας. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε δυνατά μαζί μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι έφτασε στα γραφεία περί τις 14.45 μαζί με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει στο 7ο Thessaloniki Summit.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις 16:30 θα συμμετέχει σε συζήτηση με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, στο πλαίσιο της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023) «South-East Europe’s moment: Chartering a new course to prosperity & stability».