ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης για το θάνατο του Κλεάνθη Μοιρασγεντή

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 69 ετών ο Κλεάνθης Μοιρασγεντής, με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης να εκφράζει τα ειλικρινή τoυ συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, ο εκλιπών δραστηριοποιήθηκε από τα νεανικά του χρόνια στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ εσωτερικού και στη συνέχεια στην ΑΚΟΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 69 ετών ο σύντροφος Κλεάνθης Μοιρασγεντής. Ο εκλιπών δραστηριοποιήθηκε από τα νεανικά του χρόνια στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ εσωτερικού και στη συνέχεια στην ΑΚΟΑ. Συμμετείχε δε ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στο όραμα της ενότητας το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια.

Ως καθηγητής στη μέση εκπαίδευση πήρε ενεργό μέρος στους συνδικαλιστικούς αγώνες του κλάδου. Συμμετείχε επίσης στα κινήματα και ιδιαίτερα ε εκείνο για τη διάσωση του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Ο Κλεάνθης Μοιρασγεντής υπήρξε, μέχρι το τέλος της ζωής του, ανιδιοτελής, συνεπής και αμετακίνητος στις ιδέες του για έναν καλύτερο κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, εκφράζει τα ειλικρινή τoυ συλλυπητήρια στην οικογένειά του.