Τ' αλλάζει όλα στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Έτοιμος να τα αλλάξει όλα εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει ως σύνθημα Νέα Δημοκρατία από την αρχή. Έτσι, ο πρόεδρος του κόμματος έχει ήδη κατασταλάξει στις βασικές αλλαγές που θα φέρει στο κόμμα.
Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ φορτσάρουν για το συνέδριο που θα γίνει 15-17 Απριλίου και στο οποίο θα γίνει ολοκληρωτική πολιτική ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ανδρέας Παπαμιμίκος, Γιάννης Οικονόμου και Λευτέρης Αυγενάκης εργάζονται εντατικά για να είναι όλα έτοιμα για το συνέδριο.
Οι αλλαγές
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βήματος» οι αλλαγές που έρχονται είναι οι εξής:
1) Στο καταστατικό ώστε να επιτευχθεί το «άνοιγμα» στις κεντρώες, φιλελεύθερες και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις
2) Θεσμοθετείται τετραετής θητεία για τον πρόεδρο που θα επικυρώνεται κάθε χρόνο από το συνέδριο
3) Διεξαγωγή ετήσιου συνεδρίου 1000 εκπροσώπων
4) Συγκρότηση πολιτικής επιτροπής 100 εκλεγμένων εκπροσώπων
5) Δημιουργία μικρότερων και πιο ευέλικτων κομματικών οργάνων (θα αφορούν στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος)
6) Μετεξέλιξη κομματικών οργανώσεων σε οργανώσεις βάσεις με στόχο την καλύτερη προσέγγιση της κοινωνίας
7) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: Δημιουργία μητρώου υποψηφίων βουλευτών