18:49, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Τα… «άκουσε» ο Κατρούγκαλος από πρώην συμβασιούχους του ΟΑΕΕ (video)

Γιώργος Κατρούγκαλος

«Τα παιδιά μας πεινάνε κύριε Κατρούγκαλε. Πώς θα ζήσουμε χωρίς δουλειά; προσλαμβάνετε τις καθαρίστριες, ανοίγετε την ΕΡΤ και εμάς μας ξεχάσατε;» φώναζαν οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ στον υπουργό Διοικητικής μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, οι οποίοι ζητούσαν να υλοποιήσει η κυβέρνηση τις προεκλογικές της εξαγγελίες, για την επαναπρόσληψή τους.
Μάλιστα, μια γυναίκα απευθυνόμενη στον αναπληρωτή υπουργό ο οποίος εκείνη την ώρα έβγαινε από την Βουλή είπε: «Εγώ είμαι μάνα. Έλεος! Τα δικά μας τα παιδιά είναι το πρόβλημά σας; Υπάρχει και η αυτοκτονία, το καταλαβαίνετε;»
Ειδικότερα, οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ ζητούσαν από τον αναπληρωτή υπουργό να τους εξηγήσει γιατί δεν ισχύει για τους ίδιους κάτι που έγινε τον περασμένο Απρίλιο με άλλους συμβασιούχους.
Σημειώνεται ότι οι πρώην συμβασιούχοι, ζητούν την επαναπρόσληψη τους μετά από δικαστική απόφαση, όπως έχει συμβεί και με άλλους εργαζόμενους σε άλλους δημόσιους οργανισμούς.  Άλλωστε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επισημαίνουν τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα τους επαναπροσλάβει και θα εφαρμόσει το νόμο.

video youtube newsittv
paraskhnio.gr