Θ. Δρίτσας: “Οι ερμηνείες που δίδονται στα όσα σήμερα είπα στο MEGA είναι αυθαίρετες”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας μιλά σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος. Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης
Διαψεύδει ο Θοδωρής Δρίτσας ότι κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από τον πρωθυπουργό, μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων που πυροδότησε η πρωινή του συνέντευξη στο Mega.
Ο κ. Δρίτσας επίσης διέψευσε ότι η συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για την Τρίτη σχετίζεται με όσα διημείφθησαν σήμερα. Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής:

Θοδωρής Δρίτσας: “Οι ερμηνείες που δίδονται στα όσα σήμερα είπα στο MEGA είναι αυθαίρετες”

Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα, ερμηνείες και ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν είτε στο διαδίκτυο είτε σε τηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε σχόλια πολιτικών αντιπάλων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας έκανε το παρακάτω σχόλιο:
“ Στην τηλεοπτική συμμετοχή μου στο MEGA σήμερα το πρωί απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις προσπάθησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ειλικρίνεια να εξηγήσω την πορεία των χειρισμών της Κυβέρνησής μας αναφορικά με την πώληση των μετοχών του ΟΛΠ.
Κάθε συμμετοχή μου σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή θεωρώ πάντα ότι με υποχρεώνει πρωτίστως να ενημερώνω υπεύθυνα όσους τις παρακολουθούν και αυτό έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Οι ερμηνείες που θέλουν να με εμφανίσουν ότι κινούμαι σε διαφορετική κατεύθυνση από τον Πρωθυπουργό είναι κατασκευές εμφανούς σκοπιμότητας και εφήμερης αντοχής.
Ενημερώνω, τέλος, ότι η αναγγελθείσα για την Τρίτη συνέντευξη τύπου καθόλου δεν συνδέεται με τα παραπάνω, αφού είχε προαποφασισθεί από την Παρασκευή.”
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης