«Θεέ μου πότε θα ξεμπαρκάρει ο άντρας της;»

konstantopoulou
Νέα πυρά εξαπέλυσε ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, τόσο για την Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, μέσω της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς».
Σε ερώτηση του Γρήγορη Αρναούτογλου που αφορούσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Γιακουμάκης είπε: «Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω “Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;”. Για να είναι κοντά της. Θα ήθελα, δηλαδή, να είναι εδώ ο άντρας της».
Παράλληλα είπε: «Θα πω κάτι δημόσια που δεν το έχω ξαναπεί. Εγώ προσωπικά όσο είμαι στη Βουλή, δεν θα την ξαναπώ πρόεδρο, κυρία Κωνσταντοπούλου. Πάω στη Βουλή, κάθομαι και σε δέκα λεπτά μου έχει κάνει τα νεύρα κουρέλια. Λέω “Παναγία μου δεν μπορώ άλλο”. Μου θυμίζει μια δασκάλα που κάνει μάθημα στα παιδιά. Έλεος, Βουλή είναι. Ο Κακλαμάνης που ήταν “σκληρός” πρόεδρος δεν μας είχε φτάσει ποτέ σε άκρα. Πρέπει να τιμήσεις ότι είσαι πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αν δεν τον τιμήσεις, θα μετανιώσεις».
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr