, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Αύριο το πρώτο briefing από τον Γιάννη Οικονόμου

Tο πρώτο, εκτός Αθηνών, briefing θα γίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για υλοποίηση της εξαγγελίας που ο ίδιος είχε κάνει πριν ένα μήνα, κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), μαζί με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη και τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη.l

Ο κ. Οικονόμου είχε πει τότε ότι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών θα γίνεται περιοδικά στη Θεσσαλονίκη κι αυτό αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της πόλης στον τομέα της Ενημέρωσης, την ενίσχυση της περιφέρειας και των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το αυριανό briefing θα γίνει στις 12.30 στην αίθουσα Α΄ του συνεδριακού κέντρου “Ν. Γερμανός” στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, δια ζώσης και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.