, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στο Καυτανζόγλειο ο Γιάννης Βρούτσης – Ενημερώνεται για τα προβλήματα του σταδίου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ( ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Τον αναπληρωτή υπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου, Ιωάννης Σωσσίδης, αλλά και μέλη της διοίκησης του γηπέδου. Επίσης, ξενάγηση στον χώρο πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελος Χαριστέας.

Το Καυτανζόγλειο αντιμετωπίζει δεκάδες προβλήματα, ενώ, δεν έχει άδεια για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής να πραγματοποιεί τους αγώνες στη Χαλάστρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτες που έκανε η ίδια η διοίκηση του Καυτανζογλείου, τα δύο προβλήματα θα έχουν επιλυθεί το πρώτο εξάμηνο του 2024, με το κόστος να μην ξεπερνά τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.