23:38, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Τι έγινε στη συνάντηση του κόουτς με τους υποψηφίους του;

 

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη συνάντηση για τη γραμμή και το δρόμο… αντιπολιτευσης που θα ακολουθήσει ο Γ. Ιωαννίδης τα επόμενα πέντε χρόνια, δηλαδή στα χρόνια της θητείας του Απόστολου Τζιτζικώστα… Σύμφωνα με πληροφορίες ο “κοουτς” έδωσε στα χέρια των στελεχών της παράταξης του ένα…

Και εγένετο σκιώδης… κυβέρνηση! Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης «Πρωταθλήτρια» προκειμένου να τους κατανέμει… ρόλους.

Στη συνάντηση, όπως μαθαίνουμε παραβρέθηκαν περίπου 35 υποψήφιοι. Ο κόουτς τους έδωσε έντυπο για να σημειώσουν μέχρι τρεις… τομείς του ενδιαφέροντός τους ο καθένας! Ο Ιωαννίδης ζήτησε προσπάθεια και συνεργασία για να ασκήσουν οι συνεργάτες του εποικοδομητική κριτική για το καλό της Περιφέρειας και κυρίως των πολιτών που οφείλουν να ξέρουν που πάει και το τελευταίο ευρώ.

Τα χαρτοφυλάκια αναμένεται να δοθούν… οσονούπω! Παρούσα ήταν και η Πόπη Καλαϊτζή η οποία λίγη ώρα πριν είχε βαφτίσει το παιδάκι της καλύτερής της φίλης!

Β. Στολ.