19:25, Παρασκευή
27 Μαΐου 2022

Τι λένε οι… Λεβέντες για το "φλερτ" τους με τον Τσίπρα;

tsipras_leventis708
«To φλερτ του κύριου Φλαμπουράρη στην Ένωση Κεντρώων δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Καρράς.
«Εμείς δεν νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται να συζητήσουμε τέτοια πράγματα. Το μνημόνιο είναι ψηφισμένο. Έχει χρονοδιαγράμματα και θα εφαρμοστεί» τόνισε στο Mega.
Ο κ. Καρράς επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος για οικουμενική κυβέρνηση, εξηγώντας ότι θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι ιδεοληψίες.
Ένα 24ωρο νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας είχε πει στον ΣΚΑΙ ότι «επιδιώκουμε τον διάλογο όπως και με την κοινωνία και δεν είναι προσπάθεια να κερδίσουμε κάποιο βουλευτή».
Εξήρε τη στάση του Βασίλη Λεβέντη: «Έδινε 30 με 35 χρόνια μάχη, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των αδύναμων οικονομικά στρωμάτων και μπήκε τελικά στη Βουλή».
Στην Ένωση Κεντρώων αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας: «H Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Είναι ένα κόμμα που έχει κάποιες θέσεις ενδιαφέρουσες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
Έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει ότι το ζήτημα της συνεργασίας έχει να κάνει με τα θεσμικά όργανα της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό.