, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε ο Γ. Μπουτάρης! (ΦΩΤΟ)

20160311 official vst nw leadership  Elas
Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη είχε σήμερα στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.
Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Μπαντουβάκης, ενημερώθηκαν από το δήμαρχο για τα θέματα αρμοδιότητάς τους στα οποία δίνει έμφαση η δημοτική αρχή, όπως η αστυνόμευση της πόλης και το κυκλοφοριακό, ενώ συμφωνήθηκε να ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον συναντήσεις και για επί μέρους προβλήματα.
20160311 official vst nw leadership  Elas
Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης:

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, είχε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β.Ε., Αντιστράτηγο, Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Νικόλαο Μπαντουβάκη, γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η δημοτική Αρχή, με έμφαση στην αστυνόμευση της πόλης και το κυκλοφοριακό.
Οι δύο αξιωματούχοι δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο και κάθε ενδεδειγμένη ενέργειά τους τις αποφάσεις του Δημάρχου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας.
Όπως ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης, θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον επί μέρους επαφές, με βασικό αντικείμενο τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της Θεσσαλονίκης και τις προτεινόμενες από τις δύο πλευρές, λύσεις.
Στη σημερινή συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας και Δημόσιας Τάξης, Λευτέρης Κιοσέογλου και ο Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης.
Εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος, Θωμάς Σάνδρος και ο Υπασπιστής του Στρατηγού, Αστυνόμος Α΄, Νικόλαος Σώκος.