, Δευτέρα
17 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Τι ζήτησαν οι σχολικοί φύλακες από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης

 

7-11-2014a 004

Τη συνδρομή του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Ορφανού, ζήτησαν σχολικοί φύλακες του δήμου Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ), οι εκπρόσωποι των σχολικών φυλάκων ενημέρωσαν τον κ. Ορφανό για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα και τον κάλεσαν να συνδράμει στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

«Η συνάντηση αφορούσε το μέλλον των σχολικών φυλάκων στη δημόσια διοίκηση. Θα εξετάσουμε τις επόμενες κινήσεις ώστε να δώσουμε απαντήσεις στα θέματα που τους αφορούν, καθώς αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι στήριξη και συνοχή», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.