, Τετάρτη
26 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με το νέο Σέρβο ΥΠΕΞ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης συνεχάρη τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Marko Djuric για την ανάληψη καθηκόντων του και επανέλαβε τη σταθερή στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Οι δύο υπουργοί συνομίλησαν για τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις, επιβεβαίωσαν τους παραδοσιακά στενούς και φιλικούς δεσμούς Ελλάδας και Σερβίας, συζήτησαν για εορτασμούς της 145ης επετείου σύναψης διπλωματικών σχέσεων και συμφώνησαν να συναντηθούν το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.