01:15, Σάββατο
28 Μαΐου 2022

«Το ΠΑΣΟΚ πάει καλά γιατί ο Παπανδρέου ΔΕΝ είναι υποψήφιος»

kwnstantinopoulos
Για την συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, για τα «παιχνίδια αυτοδυναμίας» αλλά και για τον Γιώργο Παπανδρέου μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Όπως τόνισε ο ίδιος η παράταξη πηγαίνει καλά γιατί δεν είναι υποψήφιος ο κ.Παπανδρέου. «Έκανε την επιλογή του ο Παπανδρέου. Πάει καλά η παράταξη μου και για αυτό οφείλεται ότι εκείνος δεν θα είναι υποψήφιος».
Ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε και την πρόθεση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να επιβάλει μετεκλογικές συνεργασίες.«Ας κάνουν τώρα τα προεκλογικά τους παιχνιδάκια αλλά την επόμενη μέρα το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα τους αφήσει να δείξουν τον κακό αντιμνημονιακό τους εαυτό» είπε και συνέχισε: «Τον δρόμο της συνεργασίας τον έδειξε η παράταξή μας. Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν» .
Επίσης, κάλεσε τον κ.Τσίπρα και τον κ.Μεϊμαράκη «να σταματήσουν τα παιχνίδια αυτοδυναμίας και να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι».
«Στις προηγούμενες εκλογές ακουγόταν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας, ο κόσμος όμως ακούει τώρα και μπαίνει στη λογική του τι είναι χρήσιμο για τη χώρα του και την οικογένεια του» είπε στον σταθμό μας ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
«Με εμάς τους Γερμανοτσολιάδες φλερτάρει ο ΣΥΡΙΖΑ;» διερρωτήθηκε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Ήμασταν ανοικτοί από το 2012 σε συνεργασίες. Σήμερα το μήνυμα είναι: δεν θα ξεφύγουν από την ευθύνη της χώρας. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη. Μόνο μαζί μπορούμε. Την επόμενη μέρα το ΠΑΣΟΚ θα τους βάλει στο ίδιο τραπέζι. Δεν θα δώσουμε ευκαιρία σε κανέναν να φύγει από την ανάληψη της ευθύνης. Ζητάμε από Μεϊμαράκη και Τσίπρα να σταματήσουν το παιχνίδι και να πάμε όλοι μαζί να σώσουμε τη χώρα», κατέληξε ο κ.Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.