, Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

search icon search icon

Βενιζέλος: « Ηθική υποχρέωση η μνήμη του Α. Παπανδρέου»


Η αυριανή επέτειος του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκει δυστυχώς την Ελλάδα σε μια κατάσταση πολύ διαφορετική από αυτήν που ονειρεύτηκε και θέλησε ο ίδιος, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την 16η επέτειο από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι πρέπει να κερδίσουμε το έδαφος που χάθηκε σε σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, την ανάπτυξη, την απασχόληση, το ενδιαφέρον για τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών.
Αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που περνά το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι απλώς μια ιστορική και ηθική υποχρέωση.
Όπως είπε είναι μια «επίκαιρη πολιτική παρότρυνση για μια στάση που είναι πάντα πατριωτική, λαϊκή, ριζοσπαστική, μέσα στις σημερινές συνθήκες: Με την Ελλάδα ισότιμη και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη, με τους Έλληνες ξανά ασφαλείς και αισιόδοξους»

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.