, Δευτέρα
15 Απριλίου 2024

search icon search icon

"Βολές" Τζιτζικώστα κατά της κυβέρνησης!

tzitzikwstas
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση στο θέμα του μεταναστευτικού – προσφυγικού.
Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ο κ. Τζιτζικώστας τονίζει πως πιάστηκε στον ύπνο στο προσφυγικόκαθώς δεν είχε οργανωμένο σχέδιο.
Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης τόνισε πως προειδοποιούσε για κλείσιμο των συνόρων αλλά τότε η κυβέρνηση κώφευε.
Το κεφάλαιο ΔΕΘ
Στο κεφάλαιο ΔΕΘ αναφέρθηκε ο κ. Τζιτζικώστας σημειώνοντας πως παραδοσιακά οι πολιτική την έβλεπαν ως ευκαιρία για να δώσουν υποσχέσεις σημειώνοντας πως «Έχουμε ακούσει πολλά και για τη χώρα και για τον τόπο μας τη Θεσσαλονίκη».
Παράλληλα τόνισε πως «σαν περιφέρεια στηρίζουμε το θεσμό» που τα τελευταία χρόνια έχει προσλάβει σημαντικό χαρακτήρα για τη χώρα αφού σε αυτή εμφανίζονται σημαντικές εμπορικές πρωτοβουλίες.
Η κυβέρνηση δεν μας εμπιστεύεται
Συνεχίζοντας την κριτική του προς την κυβέρνηση – και τις κυβερνήσεις διαχρονικά – υπογραμμίζει πως ουδέποτε εμπιστεύτηκε το θεσμό της αυτοδιοίκησης.
Η αυτοδιοίκηση κατά τον κ. Τζιτζικώστα είναι πυλώνας σταθερότητας για τη χώρα ενώ ανέφερε ως παράδειγμα πως στα 6 χρόνια που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση έχουν αλλάξει 6 πρωθυπουργοί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.