00:20, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει… Γκερέκου – Δούνια – Στανίση!

XATZHSOFIA
“Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καυτηριάσει κανείς την πολιτική στάση. Αυτοί οι τρόποι που επιλέχτηκαν είναι απαράδεκτοι”!
——
Για απαράδεκτη, ρατσιστική και σεξιστική συμπεριφορά έκανε λόγο η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β’Αθηνών Άννα Χατζησοφιά, σχετικά με τη χρήση παλαιότερων ημίγυμνων φωτογραφιών της Ατζελας Γκερέκου, Νόνης Δούνια και Κατερίνας Στανίση.
«Ο τρόπος που σχολιάζεται η περίπτωση της κ. Άντζελας Γκερέκου, της κ. Νόνης Δούνια και της κ. Κατερίνας Στανίση είναι ρατσιστικός και σεξιστικός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καυτηριάσει κανείς την πολιτική στάση. Αυτοί οι τρόποι που επιλέχτηκαν είναι απαράδεκτοι» τόνισε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι δικαίωμα του καθενός να χρησιμοποιεί το σώμα του όπως θέλει. Καταδικάζω τον σεξισμό απ’ όπου και αν προέρχεται. Γιατί δεν παρουσίασαν ημίγυμνες φωτογραφίες του κ. Γρηγόρη Ψαριανού και του κ. Βασίλη Οικονόμου που επίσης άλλαξαν κόμμα αλλά σχολίασαν την επιλογή τους με πολιτικά κριτήρια;» αναρωτήθηκε η κ. Χατζησοφιά.
Σημειώνεται ότι η Άννα Χατζησοφιά έγινε γνωστή μέσα από τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που φέρουν την υπογραφή της και οι οποίες συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παίζονται και να συγκεντρώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Συγγραφέας και ηθοποιός, αποτελεί στενή συνεργάτη του Χάρη Ρώμα με τον οποίο έχει γράψει ή συνυπογράψει πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα: «Εξ Αδιαιρέτου», «Μεν και Δεν», « Κωνσταντίνου και Ελένης», « Καφέ της Χαράς», «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο».
Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi