Υπέρ της διεύρυνσης προς το Κέντρο και όχι προς τα δεξιά ο γραμματέας της Ν.Δ

grammateas-politikis-epitropis-nd-andreas-papamimikos-arxeiouΤην ανάγκη να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις αλλά και να γίνει παράλληλο άνοιγμα στις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του κέντρου ,με μέτωπο στους λαϊκιστές, επισημαίνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Παπαμιμίκος τονίζει πως πλέον διορθώνονται αδικίες, συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις και λαμβάνονται αποφάσεις κοινωνικής στήριξης, ενώ τάσσεται κατά της διεύρυνσης προς τα δεξιά.

«Είμαστε αντίθετοι στα άκρα και τις ακρότητες. Αυτά αποκλείονται ξεκάθαρα, εκφράζουμε με τις πολιτικές μας τους δημιουργικούς και τους παραγωγικούς Έλληνες, αυτούς που ασπάζονται τις διαχρονικές αξίες της παράταξής μας και τον ριζοσπαστισμό του μεταρρυθμιστικού Κέντρου, απέναντι στους λαϊκιστές», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαμιμίκος επικρίνει το ΠΑΣΟΚ που προωθεί τη δική του κοινωνική ατζέντα τονίζοντας πως είναι δικαίωμα του να επιδιώκει ένα δικό του στίγμα, φτάνει όμως, όπως λέει, «να μην ξεχνά ότι άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο ο ανεύθυνος λαϊκισμός. Επαναστάτες του τίποτα δεν προσθέτουν, αφαιρούν», δηλώνει.

naftemporiki.gr