, Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

Υποψήφιος βουλευτής στη Λέσβο με τη Νέα Δημοκρατία ο Ιάσων Πιπίνης

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ιάσων Πιπίνης, όπως προκύπτει μετά από τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο, αναφέρει ότι, στη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη, συζητήθηκε το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και συζητήσαμε την προοπτική να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Λέσβο, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Γνωρίζω τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την περιοχή μοναδική. Από πλευράς μου, τόνισα στον κ. Πρωθυπουργό πως θα είναι τιμή μου να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, στη Λέσβο, στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Υπενθύμισα στον κ. Πρωθυπουργό ότι ο Μεσότοπος Λέσβου, από όπου κατάγομαι, φημίζεται για τους ανθρώπους του, που είναι “μερακλήδες” και εργατικοί!… Έχω συγκεκριμένες προτάσεις και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ώστε να συμβάλλω στην αναμόρφωση του Νομού Λέσβου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει στη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια».

Ο Ιάσων Πιπίνης είναι Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για Θέματα Λατινικής Αμερικής. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σύγχρονες Λατινοαμερικανικές Σπουδές του Πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης στην Ισπανία.