Υποψήφιος βουλευτής του "Ποταμιού" από τη Θεσσαλονίκη πήγε στη ΝΔ!

Ougrinis nd
Μετά το στέλεχος του Ποταμιού, Βασιλική Τερκενδή και άλλος “Ποταμίσιος” από τη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε στην Νέα Δημοκρατία.
Ο λόγος για τον επιχειρηματία Θεοφάνη Ουγγρίνη, υποψήφιο βουλευτή με το «Ποτάμι» στην Α΄ Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015.
Ο κ. Ουγγρίνης προχώρησε στην εγγραφή του στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Ν. Θεσσαλονίκης κ. Μηνά Σαμαντζίδη.
«Η απόφαση του Φάνη Ουγγρίνη, ενός επιχειρηματία με μακρά συμμετοχή σε επιχειρηματικούς και κοινωνικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία, αντανακλά τη νέα σχέση εμπιστοσύνης που ήδη χτίζεται ανάμεσα στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και στον κόσμο της δημιουργίας και της παραγωγικότητας που παραδοσιακά εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία», τόνισε μετά τη συνάντηση ο κ. Σαμαντζίδης, ενώ ο από την πλευρά του, ο κ. Ουγγρίνης υπογράμμισε:
«Αποφάσισα να συνταχθώ με τη Νέα Δημοκρατία, διότι είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί σήμερα να ηγηθεί της προσπάθειας για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και στο πολιτικό σύστημα, ώστε να απαλλαγούμε από τη φαυλοκρατία που κυριάρχησε με την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»