, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Έρχονται την Τρίτη οι «Moop Mama»


Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, το συγκρότημα των «Moop Mama», στο πλαίσιο των 47ων «Δημητρίων» που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης (Goethe-Institut Thessaloniki).
Οι «Moop Mama», από το Μόναχο, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην χώρα τους τα τελευταία χρόνια, ερμηνεύοντας τραγούδια σε ρυθμούς ροκ και χιπ – χοπ, με τη χρήση χάλκινων πνευστών οργάνων.
 
Η 10μελής μπάντα ιδρύθηκε το 2008 από τον Marcus Kesselbauer. Οι μουσικοί που απαρτίζουν το σχήμα, έχουν στο βιογραφικό τους μακρά και επιτυχημένη θητεία στους χώρους της τζαζ και της κλασικής μουσικής.
 
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σήμα κατατεθέν τους ήταν οι  «αντάρτικες» συναυλίες που έδιναν σε δρόμους και πλατείες της Γερμανίας, με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας – γι’ αυτό και οι ίδιοι συστήνονται μέσω της ιστοσελίδας τους ως «καταζητούμενοι για διατάραξη της… ανίας». Οι τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία διαμορφώνονται στα 10 ευρώ για το κανονικό και στα 5 ευρώ για το μειωμένο.