, Παρασκευή
22 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάστε το «πορνό της νοικοκυράς»

Οι σεξουαλικοί πειραματισμοί που περιγράφονται από τη συγγραφέα φαίνεται πως είναι η …”κρίση μέσης ηλικίας”, όπως περιγράφει η ίδια η συγγραφέας, καθώς το βιβλίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ηλικίες 35 έως 50 ετών.
Το βιβλίο κυκλοφόρησε στα ελληνικά, πριν από δυο εβδομάδες, και ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, κατάφερε να αγγίξει τις 9.000 πωλήσεις, πανελλαδικά. Οι πωλήσεις των πρώτων δέκα ημερών, υπολογίζονται σε 12.000 περίπου, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα επόμενα δυο βιβλία της τριλογίας.
Την ώρα που στην Ελλάδα οι πωλήσεις αυξάνονται μέρα με τη μέρα, στην Αμερική έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατ. αντίτυπα από τον Απρίλιο.
Η Αναστάζια Στιλ είναι μια 21χρονη φοιτήτρια Λογοτεχνίας, άπειρη μεν στις σχέσεις και σε αυτό που λέμε έρωτα, αλλά (σαν) έτοιμη από καιρό να δοθεί ανεπιφύλακτα στον πρώτο άνδρα που θα τη συναρπάσει. Η περί ης ο λόγος νεαρά παίρνει κάποια στιγμή συνέντευξη από τον 27χρονο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι για λογαριασμό της εφημερίδας του πανεπιστημίου της. Εκείνος είναι πανέμορφος, δισεκατομμυριούχος, επιτυχημένος και μυστηριώδης. Κοντολογίς, έχει το «πακέτο». Κ.λπ. Κ.λπ…
Η Ε. Λ. Τζέιμς είναι η απόλυτη ιέρεια του «mommy porn», μιας νέας τάσης στην ερωτική λογοτεχνία που σπάει τα ταμεία σε Ευρώπη και Αμερική!