Το λιμάνι μεθάει με κρασί σήμερα και αύριο
Οι Αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να πίνουν το κρασί αναμιγνύοντας το με νερό. Λέτε να δούμε κάτι παρόμοιο και σήμερα στο λιμάνι;
Η Wine Plus διοργανώνει σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την ετήσια συνάντηση οινοπαραγωγών από την Ελλάδα καθώς επίσης και Κύπριους οινοποιούς και εισαγωγείς κρασιών. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την δυνατότητα σήμερα 1 Δεκεμβρίου και αύριο 2 Δεκεμβρίου να μυηθούν στον κόσμο του κρασιού και να απολαύσουν γεύσεις από τους καρπούς της Ελλάδας.
Και βέβαια, όσοι επισκέπτες το επιθυμούν, μπορούν να εμπλουτίσουν την προσωπική τους …κάβα, ή απλά το τραπέζι του, με περισσότερες γεύσεις.
Σήμερα λοιπόν και αύριο οι λάτρεις του οίνου δίνουν ραντεβού στις 13.00 – 21.00, στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.