, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Έξι νέες ταινίες αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.
Gold – Ο Kenny Wells (Matthew McConaughey), ένας άτυχος επιχειρηματίας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον γεωλόγο Michael Acosta (Édgar Ramírez) για να ξετρυπώσουν χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.
 
Gold
 
Rings: Σήμα Κινδύνου 3 – Ένα νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς ταινιών τρόμου RING: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Μια νεαρή κοπέλα ανησυχεί για το αγόρι της που εξερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί. Θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς.
 
 
Rings: Σήμα Κινδύνου 3
 
The Warrior’s Gate – Ένας έφηβος μεταφέρεται με μαγικό τρόπο στην Κίνα και μαθαίνει να μετατρέπει την δεξιότητά του στα βίντεο παιχνίδια σε εκείνη ενός πολεμιστή Κουνγκ Φου.
 
The Warriors Gate: Τι συμβαίνει όταν ένα video game γίνεται πραγματικότητα; (Photos & Trailer)
 
Δολοφονικά αμαξίδια – Ο 20χρονος Ζολί, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, σπρωγμένοι από απελπισία κι από φόβο πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι.
 
Δολοφονικά αμαξίδια
 
Επιχείρηση Ανθρωποειδές – Τσεχοσλοβακία 1942.Ο Josef Gabčík και o Jan Kubiš φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγμα με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές». Η αποστολή έχει στόχο να δολοφονήσει τον αξιωματικό των SS Reinhard Heydrich. τον τρίτο κατά σειρά ισχυρότερο αξιωματικό του 3ου Ράιχ μετά τον Hitler και τον Heinrich Himmler.
 
Επιχείρηση Ανθρωποειδές
 
Άμεση Αποβίβαση – Ο Χοσέ έχει μία τελευταία έκδοση κρατούμενου πριν την πολυπόθητη προαγωγή του.
 
Άμεση Αποβίβαση
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.