, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Τι ωραία μέρα θεέ μου» Η ιταλική κωμωδία που έχει γίνει ήδη η πιο κερδοφόρα στην γείτονα χώρα!

Αποτελεί και όχι άδικα μια από τις κορυφαίες κωμωδίες του φετινού καλοκαιριού και ήδη στην Ιταλία έχει κάνει τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας σε εισπράξεις τόσο το “Avatar” του Τζέιμς Κάμερον, όσο και το “H ζωή είναι ωραία” του Ρομπέρτο Μπενίνι! Έτσι αποτελεί πλέον την πιο κερδοφόρα ιταλική ταινία όλων των εποχών, σύμφωνα με την Wikipedia!


Ας πούμε όμως δύο λόγια και για την ταινία! Πρωταγωνιστής είναι ο Κέκο, ο οποίος έχει όνειρο να γίνει αστυνομικός, ωστόσο απορρίπτεται για τρίτη φορά από το σώμα! Παρόλα αυτά θα καταφέρει, έστω και με μέσο, να αναλάβει την φύλαξη του περίφημου καθεδρικού ναού του Μιλάνου!

Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που οι γκάφες θα διαδέχονται η μια την άλλη και το γέλιο θα ρέει άφθονο από τις οθόνες!

Όντας πλέον ακατάλληλος για την θέση αυτή, η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο όταν ο ίδιος ερωτεύεται την όμορφη Φάρα, η οποία όμως δεν έχει και τόσο καλές προθέσεις!

Στόχος της είναι να ανατινάζει το μουσείο και βλέπει στο πρόσωπο του Κέκο το ιδανικό… θύμα! Έτσι θα τον χρησιμοποιήσει ώστε να πετύχει τον στόχο της! Θα τα καταφέρει;







ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 97 λεπτά.
Σκηνοθεσία: Gennaro Nunziante
Σενάριο: Gennaro Nunziante, Checco Zalone
Με τους:Checco Zalone, Nabiha Akkari, Ivano Marescotti.

athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.