, Τρίτη
25 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Πανσέληνος μετά κοντσέρτου εγχόρδων στο Βυζαντινό Μουσείο

buzantino-mouseioΤην Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, στις 21.15 το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα φιλοξενήσει στο αίθριο του Μουσείου το συγκρότημα String Demons.
O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το «δαιμονικό» ντουέτο εγχόρδων είναι δύο νέοι μουσικοί που με απίστευτο συγχρονισμό μεταξύ τους, με φαντασία στις διασκευές και μείξεις ετερόκλητων τραγουδιών που χαρακτηρίζονται από την διακριτή τους ταυτότητα και το προσωπικό τους στίγμα, θα μας ταξιδέψουν από το ροκ μέχρι την κλασική με ευρηματικότητα και έντονη επικοινωνία.
To πρόγραμμά τους περιλαμβάνει διασκευές  Κλασικών και Παραδοσιακών, Heavy Metal και Λαϊκών, Pop και Ρεμπέτικων, Εκκλησιαστικών-Βυζαντινών Ύμνων, σε ένα ”Συμφωνικό Πανηγύρι” ειδικά διαμορφωμένο για έγχορδα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Το Μουσείο θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό ως τις 21.00, με ελεύθερη είσοδο από τις 18.30.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.