22:35, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Συνέχισε μέχρι τέλους την παράσταση ο Νικήτας Τσακίρογλου, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Νικήτας Τσακίρογλου
Πλήθος θεατών παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου την παράσταση «Αντιγόνη», σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών.
Η παράσταση, σε μια όμορφη βραδιά, κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές ερμηνείες ωστόσο ο Νικήτας Τσακίρογλου, στο ρόλο του Κρέοντα, συγκίνησε για έναν επιπλέον λόγο. Έδωσε ρεσιτάλ έστω κι αν από ένα σημείο και μετά αντιμετώπισε μεγάλη αδιαθεσία.
Η παράσταση ξεκίνησε στις 21.45, ωστόσο γύρω στις 10.30 έγινε στο παρασκήνιο αντιληπτή μεγάλη κινητικότητα καθώς ο μεγάλος τραγωδός εμφάνισε πρόβλημα υγείας.
Έσπευσε ιατρός, μέλη της ΕΟΕΔ  και άλλοι συντελεστές της παράστασης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά και ο δήμαρχος Μεσολογγίου για να συμπαρασταθεί στον μεγάλο ηθοποιό.
Ωστόσο, ενώ θα περίμενε κανείς να μην συνεχίσει την παράσταση, όπως άλλωστε τον συμβούλευσε ο ιατρός, ο Νικήτας Τσακίρογλου έσφιξε τα δόντια, βγήκε στη σκηνή και συνέχισε μέχρι τέλους. Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και καταχειροκροτήθηκε όπως όλοι οι ηθοποιοί.
Την ώρα της αποχώρησης των θεατών στο χώρο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον Νικήτα Τσακίρογλου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Πηγή: agrinionews.gr