, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Θερινό σινεμά με «εισιτήριο αγάπης» στον δήμο Παύλου Μελά!

sinema karezh
Ο θερινός κινηματογράφος “Τζένη Καρέζη” του δήμου Παύλου Μελά, θα προσφέρει στο κοινό…καλοκαιρινές προβολές , χωρίς εισιτήριο και με αντίτιμο τρόφιμα και είδη που θα πάνε στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου!
Μάλιστα, χθες, Δευτέρα, το θερινό σινεμά έκανε πρεμιέρα και οι…εικόνες μιας άλλης εποχής  γέμισαν το θερινό σινεμά “Τζένη Καρέζη” την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Ο κινηματογράφος άνοιξε τις πύλες του τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, μετά από ένα μικρό διάλειμμα και μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να τον επισκεφθούν στην πρεμιέρα του.
Πιστός στο ραντεβού του με την 7η Τέχνη και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης, καθώς και πολλά μέλη της Διοίκησης του Δήμου, που παρευρέθησαν μαζί με τις οικογένειές τους στον ξεχωριστό αυτό χώρο. Μάλιστα, ο κ. Δεμουρτζίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση της Διοίκησης του Δήμου να επαναλειτουργήσει το θερινό κινηματογράφο αλλά και να προσφέρει με ελεύθερη είσοδο τις φετινές προβολές, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει ο τόπος μας.
Το θερινό σινεμά “Τζένη Καρέζη” βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στην Πολίχνη, κυκλωμένο από ένα υπέροχο κομμάτι πρασίνου, όπου το γιασεμί και το αγιόκλημα αναβλύζουν νοσταλγία άλλων εποχών. Κάτω από το φως των αστεριών και το καλοκαιρινό φεγγάρι, τα μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν παιδικές ταινίες, ενώ οι μεγάλοι μπορούν να αναπολήσουν ευχάριστα τα χρόνια που έτρεχαν με τα κοντά τους παντελονάκια πάνω στο χώμα και το χαλίκι για να απολαύσουν τους αστέρες της μεγάλης οθόνης.
Οι θεατές του έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αξέχαστα κινηματογραφικά βράδια με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα και είδη που θα πάνε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Έλα λοιπόν κι εσύ με το δικό σου “εισιτήριο αγάπης” και απόλαυσε κάτω από τον έναστρο ουρανό τη μαγεία που μόνο ο θερινός κινηματογράφος μπορεί να προσφέρει.
sinema2
sinema 3