Πορείες και συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη- "Έδεσαν" το υπουργείο - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Πορείες και συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη- “Έδεσαν” το υπουργείο

Στους δρόμους γιατροί και...

ΥΜΑΘ φωτο Σάββας Αυγητιδης

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την ώρα νοσοκομειακοί και γιατροί βρίσκονται στο ΥΜΑΘ, για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της κυβέρνησης σε θέματα υγείας, τις ελλείψεις σε προσωπικό και σε αναλώσιμα. Μετά τις 8:00 αναμένεται να καταφτάσουν και γιατροί του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, ενώ γιατροί και νοσηλευτές που βρίσκονται ήδη στο υπουργείο, έδεσαν την πύλη με μία αλυσίδα και έχουν αναρτήσει πανό στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους.

Στις 10:00 μπροστά στο λιμάνι, μέλη της Ομοσπονδίας υπαλλήλων λιμένων θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην πώληση του ΟΛΘ, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν και πορεία.

Στις 17:00 στην Καμάρα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Τέλος, στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης και Σύλλογος Αδιόριστων Καθηγητών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας με αίτημα τις προσλήψεις αναπληρωτών καθηγητών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ