«Πόρτα» της ΛΑΕ στο ΤΑΙΠΕΔ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

«Πόρτα» της ΛΑΕ στο ΤΑΙΠΕΔ

Οι φορείς μπήκαν από... την έξοδο κινδύνου!

 

eveth2

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό κατά των ιδιωτικοποιήσεων, μέλη της Λαϊκής Ενότητας αλλά και εργαζόμενοι του ΟΛΘ, πραγματοποιούν αυτή την ώρα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Αφορμή της διαμαρτυρίας είναι η σημερινή εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το ΤΑΙΠΕΔ, στην οποία βρίσκεται και θα μιλήσει ο πρόεδρος του Ταμείου Στέργιος Πιτσιόρλας. Αυτή την ώρα οι διαμαρτυρόμενοι δεν αφήνουν κανέναν να μπει μέσα στο κτήριο, με αποτέλεσμα οι… προσκεκλημένοι της συγκεκριμένης εκδήλωσης να έχουν μείνει απ’ έξω. Πρόκειται για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκη Γιάννη Μπουτάρη, τον δήμαρχο Κορδελιού- Ευόσμου Πέτρο Σούλα, τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη και τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρι Μπίλια.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, ωστόσο εξέφρασε για άλλη μια φορά την άποψή του υπέρ της παραχώρησης του πρώτου προβλήτα στο δήμο. Ο ίδιος εμφανίστηκε επίσης δυσαρεστημένος για την κινητοποίηση.

Τελικά οι φορείς κατάφεραν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση του Επιμελητηρίου αφού μπήκαν από… την έξοδο κινδύνου του κτηρίου της Ισραηλιτικής κοινότητας που βρίσκεται επί της Βασιλέως Ηρακλείου.

Β. ΣΤΟΛ. 

eveth xaralampid

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ