Πώς έμαθε ο Κεδίκογλου ότι μένει εκτός κυβέρνησης - Karfitsa.gr
Πολιτική

Πώς έμαθε ο Κεδίκογλου ότι μένει εκτός κυβέρνησης

Όλο το... παρασκήνιο!

kedikoglou

Δεν έμαθε και με τόσο… κομψό τρόπο ότι «κόβεται» από την κυβέρνηση ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Το πικρό… μαντάτο δεν του το έδωσε αρχικά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ο Σ. Κεδίκογλου βρισκόταν στο γραφείο του, στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου. Γεμάτος αγωνία για το αν θα παραμείνει ή όχι, όπως άλλωστε και τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης.

Ξαφνικά, περνά από το γραφείο του ο κ. Μπούρας, ο οποίος χωρίς περιστροφές τού λέει: «Για να μην έχεις αγωνία, σου το λέω από τώρα: Βρίσκεσαι εκτός κυβερνητικού σχήματος. Οι άλλοι περιμένουν, εσύ το μαθαίνεις από τώρα».

Αργότερα συναντάται με τον κ. Σαμαρά και εκεί ο πρωθυπουργός τού το ανακοινώνει και επισήμως με τον γνωστό τρόπο. Όμως οι εκπλήξεις για τον κ. Κεδίκογλου δεν σταματούν εκεί: Έμαθε, ότι θα αντικατασταθεί από την κυρία Σοφία Βούλτεψη από το… ραδιόφωνο.

Το «Π» επικοινώνησε με τον κ. Κεδίκογλου ο οποίος βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές. Επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ανακοίνωσε ο ίδιος τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, απάντησε: «Πάντα ο νέος εκπρόσωπος ανακοινώνει την καινούργια σύνθεση της κυβέρνησης».

Θύμισε δε την περίπτωση κυβέρνησης Σημίτη, όταν ο Τηλέμαχος Χυτήρης αντικατέστησε τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Πρωτόπαππα και ανακοίνωσε ο ίδιος την ανασχηματισθείσα κυβέρνηση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ