Πώς θα αγοράζετε αυτοκίνητο το 2020(video) - Karfitsa.gr
Τεχνολογία

Πώς θα αγοράζετε αυτοκίνητο το 2020(video)

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την εξάμηνη συνεργασία μεταξύ της ιστορικής σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volvo και του ...

6ab7edbef2603b75d0f70557ec70376d_XL.jpg,qt=-62169984000.pagespeed.ce.TXG0y6QxRuΤο 2020 ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να «ακτινογραφεί» το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του πριν προβεί στην αγορά του.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την εξάμηνη συνεργασία μεταξύ της ιστορικής σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volvo και του γίγαντα της τεχνολογίας Microsoft, οι οποίες έβαλαν σε εφαρμογή την πειραματική συσκευή εικονικής πραγματικότητας Hololens.

Όπως αναφέρει το CNBC, με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές θα έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της «ψυχής» του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του project, με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων αγοραστών αυτοκινήτων δεν διαβάζουν manuals, ώστε να ξέρουν όλα όσα τους προσφέρει το όχημα που πρόκειται να αγοράσουν.

Παράλληλα με το project εικονικής πραγματικότητας, οι δύο εταιρείες προχώρησαν και σε σύναψη συμφωνίας για την δημιουργία αυτόνομων οχημάτων, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία που διαθέτει η κάθε εταιρεία στον τομέα της.

newmoney.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ