Πώς θα μάθεις αν θα σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Πώς θα μάθεις αν θα σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

Θα χρειαστείς μόνο έναν χάρακα και ένα μολυβι ...

Θα μου πηγαίνουν άραγε τα κοντά μαλλιά;». Είναι μία ερώτηση που θα κάνεις στον κομμωτή σου ή στους φίλους σου. Αλλά πόσο αξιόπιστη θα είναι η απάντηση που θα πάρεις; Η σωστή απάντηση υπάρχει και την δίνουν τα μαθηματικά και συγκεκριμένα ο αριθμός 5,5 (cm).   Η μαγική μέτρηση αναλήφθηκε πρόσφατα από τον καινοτόμο κομμωτή John Frieda. «Έχει να κάνει με τις γωνίες του προσώπου», λέει.

958989_konta_mallia

 

Ο John Frieda μελέτησε πολλά πρόσωπα και παρατήρησε ότι η γωνία που δημιουργεί το κόκαλο του πιγουνιού καθορίζει το αν σε κάποια θα ταιριάζουν καλύτερα τα κοντά ή τα μακριά μαλλιά. Ο κομμωτής ισχυρίζεται ότι είναι μια πολύ απλή και ταυτόχρονα πολύ ακριβής μέτρηση, μπορεί να φανεί αμέσως αν ένα πρόσωπο (οποιοδήποτε) θα φαίνεται ωραίο με κοντά μαλλιά.     Για να το δοκιμάσεις, τοποθέτησε οριζόντια κάτω από το σαγόνι σου ένα μολύβι ή ένα στυλό, στη συνέχεια βάλε έναν χαρακά κάθετα, κάτω από το αυτί σου και σημείωσε την μέτρηση του χάρακα εκεί που θα συναντήσει το μολύβι ή στυλό. Αν είναι λιγότερο από 5.5 cm τότε θα δείχνεις υπέροχη με κοντά μαλλιά! Αν είναι έστω και λίγο μεγαλύτερη τα μακριά μαλλιά είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για σένα.

958988_konta_malia_2

Αν δεις τις φωτογραφίες της Michelle Williams και της Kim Kardashian θα καταλάβεις αμέσως για ποιο πράγμα μιλάμε. Και αν συγκρίνεις το πρόσωπο της Audrey Hepburn με της Sarah Jessica Parker γίνεται ξεκάθαρο το 5.5 cm.   Οι εφαρμογές που βάζεις την φωτογραφία σου και σου δείχνουν πως θα είσαι με κοντά μαλλιά – που πάντα σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ περίεργη – ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

lifo.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ