Πώς θα βάλετε μπροστά αυτοκίνητο με νεκρή μπαταρία χρησιμοποιώντας απλώς ένα σκοινί(ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Πώς θα βάλετε μπροστά αυτοκίνητο με νεκρή μπαταρία χρησιμοποιώντας απλώς ένα σκοινί(ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα το να ξεμένει κανείς από μπαταρία δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο...

mpataria_autokinitouΣίγουρα το να ξεμένει κανείς από μπαταρία δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, σε οποιαδήποτε συσκευή. Βεβαίως, αν μιλάμε π.χ. για το κινητό, τα πράγματα είναι απλά, καθώς χρειάζεται απλά ένας δανεικός φορτιστής. Αν όμως μιλάμε για το αυτοκίνητο, τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα, καθώς πρέπει να περάσει άλλο αυτοκίνητο και να έχετε τα σωστά καλώδια για να συνδέσετε τη μπαταρία του με τη δική σας- και πρέπει να συνδεθούν σωστά, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο.

Υπάρχει και η παλιά μέθοδος του σπρωξίματος του αυτοκινήτου, αλλά αυτή ενδείκνυται περισσότερο για τα παλιά αμάξια, καθώς τα νέα χρειάζονται περισσότερο ρεύμα για να λειτουργήσουν.

Στο κανάλι Shake the Future του YouTube προτείνεται μια τρίτη μέθοδος (αν εξαιρέσουμε το να καλέσει κανείς οδική βοήθεια), η οποία φαίνεται να είναι «συγγενική» της δεύτερης. Όπως επισημαίνεται, λειτουργεί καλύτερα σε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, καθώς δεν πέτυχε σε πετρελαιοκίνητα: Ο οδηγός πρέπει να σηκώσει τον μπροστινό τροχό με τον γρύλο του αυτοκινήτου, να βάλει τρίτη ταχύτητα, να δέσει με σκοινί τον τροχό (δείτε το βίντεο) και να τον τραβήξει δυνατά.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το αυτοκίνητο θα πάρει μπροστά. Αν όχι, δοκιμάστε ξανά. Αν και πάλι δεν δείτε αποτέλεσμα, καλέστε την οδική βοήθεια (για αυτό την πληρώνετε στο κάτω κάτω της γραφής).

huffingtonpost.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ