Πούλησε κοσμήματα και τον πληρωσαν με... χαρτονομίσματα της "Μονόπολη"! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Πούλησε κοσμήματα και τον πληρωσαν με… χαρτονομίσματα της “Μονόπολη”!

Απίστευτη ιστορία με Έλληνα κοσμηματοπώλη...

monopoly_narkotika_smallΘύμα μιας ασυνήθιστης απάτης έπεσε ένας Έλληνας κοσμηματοπώλης στο Παρίσι, όταν στην προσπάθεια του να αποφύγει την εφορία, πούλησε παλαιά κοσμήματα και πληρώθηκε χωρίς να το καταλάβει 6.000.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα από τη Μονόπολη.

Πριν μερικές εβδομάδες οι δύο δράστες, προσποιούμενοι τους Γάλλους, ήρθαν σε επαφή με τον Έλληνα κοσμηματοπώλη ζητώντας του να αγοράσουν τέσσερα σπάνια δαχτυλίδια και ένα περιδέραιο.

Μετά από μία σειρά τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, οι υποψήφιοι αγοραστές θα συναντιόνταν με τον κοσμηματοπώλη στις 25 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Οι επίδοξοι αγοραστές έφθασαν στο ραντεβού με μια βαλίτσα που περιείχε 6 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά. Ο κοσμηματοπώλης πήρε μια δεσμίδα των 500 ευρώ και πήγε σε ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος για να ελέγξει την γνησιότητα της.

Μόλις επιβεβαίωσε την γνησιότητα των χαρτονομισμάτων επέστρεψε για να ολοκληρώσει την αγοραπωλησία και ενώ οι δράστες είχαν απομακρυνθεί, ο κοσμηματοπώλης συνειδητοποίησε πως όλα τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα προέρχονταν από το επιτραπέζιο παιχνίδι Μονόπολη.

Επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους αγοραστές, οι οποίοι έγιναν άφαντοι και τελικά κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ