Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εξαπάτησης επενδυτών - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εξαπάτησης επενδυτών

Αρνείται τις κατηγορίες

590_40efbb8a5d493b291c3f7aeafd214599Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στη 10η τακτική ανακρίτρια ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εξαπάτησης δεκάδων επενδυτών, Γ.Δ.

Ελεύθερες με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ η κάθε μια, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους αφέθηκαν η σύζυγος  του Γ.Δ. και η μια συνεργάτιδα του.

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα αλλά χωρίς χρηματική εγγύηση αφέθηκε η δεύτερη συνεργάτιδα του που απολογήθηκε σήμερα.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο Γ.Δ. ενώπιον της ανακριτρίας  αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και επέρριψε όλες τις ευθύνες στον άλλοτε στενό του συνεργάτη Ι.Λ. ο οποίος κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος μετά την απολογία του την Παρασκευή.

Όπως ισχυρίστηκε “Επεστράφησαν στους επενδυτές περισσότερα κεφάλαια από όσα επενδύθηκαν” προσθέτοντας πως ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του αλλά ούτε και οι συνεργάτιδες του είχαν οποιαδήποτε διαχειριστική εξουσία στα funds ή στην περιουσία τους.

“Στην πραγματικότητα μόνος δικαιούχος των funds ήταν ο Γ.Λ. ο οποίος από κοινού με την δικηγόρου Κ. ασκούσαν διοίκηση και διαχείριση. Ο Γ.Λ. ήταν αυτός που απαιτούσε να εμφανίζονται πλασματικές αποδόσεις προκειμένου να προσελκύσει μεγάλους και καινούργιους επενδυτές “. enikos.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ