Πρώην βουλευτής της ΝΔ ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Σεπτέμβρη! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Πρώην βουλευτής της ΝΔ ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Σεπτέμβρη!

Ζητά να αφαιρεθεί το όνομά του από τις λίστες του Μεϊμαράκη

xristogiannis

του Βαγγέλη Στολάκη 

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ο πρώην βουλευτής του νομού Πιερίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της περιοχής με το συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη, Δημήτρης Χριστογιάννης. Ο κ. Χριστογιάννης έχει ήδη ενημερώσει με επιστολή του τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Πιερία και μιλώντας στο karfitsa.gr δηλώνει «στρατιώτης στην μάχη της παράταξης, προκειμένου να βγει το κόμμα του πρώτο κόμμα, ωστόσο θέλει να παραχωρήσει τη θέση του στο ψηφοδέλτιο σε ένα στέλεχος νεότερο ηλικιακά που στις εκλογές με σταυρό θα μπορέσει να δώσει τη μάχη. Σημειώνεται ότι ο κ. Χριστογιάννης στις περασμένες εθνικές εκλογές «τερμάτισε» πέμπτος υποψήφιος, ενώ ο νομός Πιερίας εκλέγει τέσσερις βουλευτές.

«Δίνω τη θέση μου σε κάποιον νεότερο, ώστε να έχει την ευκαιρία στις επόμενες εκλογές να κατέβει με σταυρό και να έχει ευκαιρία να εκλεγεί» σχολιάζει στην Karfitsa ο κ. Χριστογιάννης. «Δηλώνω ότι είμαι δίπλα στο κόμμα και έτοιμος να αναλάβω οποιαδήποτε θέση για την προεκλογική εκστρατεία. Δεν θα είμαι υποψήφιος. Είμαι πλέον Διευθυντής του ΕΣΥ στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Κατερίνης, έχω τη δουλειά μου και θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε οι παλιότεροι αέρα και βοήθεια σε νέα πρόσωπα. Έτσι μόνο θα δώσουμε ώθηση στο κόμμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χριστογιάννης έστειλε και σχετική επιστολή στην τοπική οργάνωση της ΝΔ, όχι όμως στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος θα πρέπει να ενημερωθεί αρμοδίως από την ΝΔ Πιερίας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ