Πρώην υπουργός του Καραμανλή καλεί ως μάρτυρα τον... Βενιζέλο! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Πρώην υπουργός του Καραμανλή καλεί ως μάρτυρα τον… Βενιζέλο!

Μηνύει σημερινό υπουργό και "κολλητό" του Μπένι!

Τσιτουρίδης

“Εδώ και καιρό έπαψα να ανέχομαι και να συγχωρώ αθλιότητες, ψέματα, και συκοφαντίες. Εμένα η Δικαιοσύνη, ως μη αρμόδιο ή μη εμπλεκόμενο, δεν με κάλεσε ποτέ και για τίποτε, ούτε καν ως μάρτυρα, για όσα επιχείρησαν κάποιοι να μου καταλογίσουν στο παρελθόν για την κυβερνητική διαδρομή μου” αναφέρει στην ανακοίνωσή του! 

Αποφασισμένος επιστρέφει ο Σάββας Τσιτουρίδης. Το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να κάνει παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου. Πολλοί βέβαια θεωρούν την παρέμβαση αυτή ως επιστροφή στην πολιτική!

Ο Σάββας όμως πρωτοτυπεί για ακόμα μια φορά! Μηνύει σημερινό υπουργό της Κυβέρνησης και καλεί ως μάρτυρα τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Από το γραφείο του κ. Τσιτουρίδη εστάλη το παρακάτω mail.

“Με αφορμή μια αήθη αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Εδώ και καιρό έπαψα να ανέχομαι και να συγχωρώ αθλιότητες, ψέματα, και συκοφαντίες. Εμένα η Δικαιοσύνη, ως μη αρμόδιο ή μη εμπλεκόμενο, δεν με κάλεσε ποτέ και για τίποτε, ούτε καν ως μάρτυρα, για όσα επιχείρησαν κάποιοι να μου καταλογίσουν στο παρελθόν για την κυβερνητική διαδρομή μου.

Προσφεύγω εναντίον του κ. Γρηγοράκου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Και προτείνω ως μάρτυρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και καθηγητή Νομικής κ. Ευάγγελο Βενιζέλο».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ