"Πρόκληση το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

“Πρόκληση το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια”

«Κάποιοι θέλουν να βάλουν το κακό Ισλάμ στο ΑΠΘ»

anthimos2

ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης- http://e-photopress.blogspot.gr/

Την αντίθεσή του για το σύμφωνο συμβίωσης που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε σήμερα από τον άμβωνα του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμος.

Ο ίδιος  αναφέρθηκε εκτενώς στη διαβούλευση που έχει ήδη ξεκινήσει για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και σε έντονο ύφος είπε: «Τώρα που καιγόμαστε, οι δικοί μας πολιτικοί άρχοντες, συζητούν το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους. Το 85% των ερωτηθέντων είπε όχι στο σύμφωνο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε. Θέλουν, να αλλάξουν αυτό που ισχύει τόσες χιλιάδες χρόνια. Τι προκλήσεις είναι αυτές!”.

Όπως αναφέρει το agioritikovima.gr, αναφορικά με τον προσφυγικό τόνισε ότι: “O πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί σε 8,5 εκατομμύρια. Ορισμένοι από την Ευρώπη θέλουν να δημιουργήσουν τέτοια κατάσταση τόσο στη χώρα μας όσο και σε άλλες, όπως στην Ιταλία ή αλλού στα Βαλκάνια, για να μείνουν εδώ. Δε θέλουμε να πεθαίνουν. Όχι… Να βρεθεί τρόπος. Δυστυχώς, εμείς έχουμε σοβαρά προβλήματα τα πέντε τελευταία χρόνια. Δεν παραιτούμεθα από το να βοηθάμε”.

Eπίσης αναφέρθηκε και στο “Κακό Ισλάμ” λέγοντας: “Την ίδια στιγμή, βλέπουμε πως κάποιοι θέλουν να βάλουν το κακό Ισλάμ στη Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης. Θα χάσω το μυαλό μου… Οι ευτυχέστεροι πολίτες της Ελλάδας είναι οι μουσουλμάνοι της Θράκης, γιατί τους τα παρέχουμε όλα. Τους έζησα. Παρακαλώ τον υπουργό να αφήσει στο συρτάρι του το σχέδιο για τη σχολή στο ΑΠΘ. Εκεί να σαπίσει».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ