"Πρώτα το σχολείο και μετά το μόντελινγκ" (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

“Πρώτα το σχολείο και μετά το μόντελινγκ” (ΦΩΤΟ)

Η Μαριάννα Χατζέλα... αποκαλύπτεται

MARIANA6

Η Μαριάννα Χατζέλα είναι 17 ετών. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1997 στην Αθήνα, κατάγεται από τον Αλμυρό Μαγνησίας και είναι μαθήτρια Λυκείου. Ασχολείται με τη μουσική και έχει ήδη πτυχίο στο ηλεκτρονικό αρμόνιο, ενώ παρακολουθεί μαθήματα σε επίπεδο ανωτέρας στο πιάνο. Είναι τελειόφοιτη στο τμήμα ειδικού αρμονίας στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού και συμμετέχει σε μουσικά σύνολα στο τραγούδι ή συνοδεύοντας στο πιάνο. Μιλάει αγγλικά και της αρέσει ο χορός, η μουσική, η μόδα και το μόντελινγκ. Στις 14-9-2013 έλαβε συμμετοχή στα 23α Πελοποννησιακά Καλλιστεία και διακρίθηκε με τον τίτλο B΄ MISS YOUNG 2013.

 

Μαριάννα, είσαι μια νέα όμορφη έφηβη και ακόμα μαθήτρια. Ποια τα όνειρα και οι στόχοι σου και πώς προέκυψε το μόντελινγκ;

 

Να σας πω… Το σχολείο και η παιδεία προέχει για μένα. Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στην αγγλική γλώσσα και στη μουσική όπου και θέλω να διαπρέψω. Επιθυμώ, τελειώνοντας το σχολείο, να εισαχθώ στη Σχολή Αστυνομίας ή στον στρατό, διότι θεωρώ ότι στις μέρες μας η δημόσια τάξη και η ασφάλεια είναι το σημαντικότερο και θα ήθελα να προσφέρω ως προς την ορθή τήρησή τους. Αυτά είναι οι στόχοι μου. Ως όνειρο, λοιπόν, προκύπτει το μόντελινγκ (χαμογελά) και συχνά φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα μπορούσα να σταθώ άξια και να περπατήσω σε εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες. Μπορεί όσα σας αναφέρω να φαίνονται αντιφατικά, αλλά πιστεύω πως όταν θέλεις κάποια πράγματα πάρα πολύ, με τη βοήθεια του Θεού και με ένα καλό προγραμματισμό μπορείς να τα επιτύχεις!

 

Πολύ ωραία, Μαριάννα. Υπάρχει κάτι άλλο που σου αρέσει και να διαθέτεις χρόνο γι’ αυτό;

 

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η προοπτική να γνωρίσω νέους τόπους, πολιτισμούς και κουλτούρες.

 

Είσαι ένα νέο και όμορφο κορίτσι. Το Διαδίκτυο πια είναι καθημερινότητα ειδικά για εσάς τη νεολαία. Ποια η σχέση σου, λοιπόν, με αυτό;

 

Είμαι χρήστης Διαδικτύου, γιατί θεωρώ ότι προσφέρει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, διευκολύνει την επαφή μεταξύ των ανθρώπων σε συνδυασμό με τη διασκέδαση, καθώς οι αποστάσεις εκμηδενίζονται, αλλά υπάρχουν και μεγάλοι κίνδυνοι παραπληροφόρησης και εξαπάτησης. Προσπαθώ, λοιπόν, όσο μπορώ, να το χρησιμοποιώ με μέτρο και να εντοπίζω τη διάκριση ανάμεσα στο θετικό και στο αρνητικό.

 

Γνωρίζουμε πως είσαι ένα παιδί με ευαισθησίες και τις διοχετεύεις σε κάποιον σκοπό… Πες μας κάτι για αυτό…

 

Έχω μυηθεί στον εθελοντισμό. Ολα ξεκινούν από την οικογένεια και η δική μου, μου έχει δώσει ανάλογα παραδείγματα. Από μικρή μου άρεσε να βοηθάω χωρίς απώτερο σκοπό. Πιστεύω πως η θετική ενέργεια και η δύναμη τού να «δίνεις» κάποια στιγμή επιστρέφεται σε σένα τον ίδιο και αυτό φαίνεται σε απλά καθημερινά πράγματα.

 

Μαριάννα, σε ευχαριστούμε πολύ! Είσαι ένα γλυκύτατο κορίτσι και σου ευχόμαστε τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου να γίνουν πραγματικότητα.

 

Εγώ σας ευχαριστώ, όπως επίσης και τον Νίκο Ζαχαρόπουλο και τους συνεργάτες του για την ευκαιρία που μου δίνουν ως πρώτο βήμα σε αυτά.

marianna11

 

marianna2

marianna3

 

marianna5

MARIANA6

Πηγή Φωτογραφίας: Grandmagazine.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ