Πρώτη σύσκεψη στα νέα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης για τον... ΟΑΣΘ! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Πρώτη σύσκεψη στα νέα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης για τον… ΟΑΣΘ!

Παρουσία του Κώστα Καραμανλή

ND

Συνάντηση για τα προβλήματα των εργαζομέων του ΟΑΣΘ αλλά και τα… προβλήματα που δημιουργούν στους άλλους εργαζόμενους οι κινητοποιήσεις αυτών, πραγματοποίησαν τα στελέχη της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, o υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών, βουλευτής κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και η  πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κυρία Βασιλική Ευταξά, συναντήθηκαν  με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του Οργανισμού.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους βουλευτές και πολιτευτές της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης στα νέα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: “επισημάνθηκαν οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες της επιχειρηματολογίας  του αρμόδιου Υπουργού κ. Σπίρτζη, ο οποίος για 18 μήνες αρνείται ακόμα και τη συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα την πρωτοφανή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης.

Σε αντίθεση με την σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία δείχνει έλλειψη σχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της συμπρωτεύουσας, η προηγούμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με διάλογο, κοινωνική ευαισθησία και συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών, αντιμετώπισε τόσο τις ανάγκες μετακίνησης των Θεσσαλονικέων όσο και τον εξορθολογισμό του ΟΑΣΘ.

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την Κυβέρνηση να σοβαρευτεί και επιτέλους να βρει μία λύση, που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να εξυπηρετεί τους Θεσσαλονικείς” καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ